kai mattern

HUMAN HORSE COMMUNICATION: Kai Mattern

M’encanta aprendre. M’encanta connectar amb les arrels. M’apassiona la sintonia amb tots els sers vius.

Observo els cavalls i l’efecte de les accions d’un humà amb els cavalls per poder oferir-los una millor comunicació, un millor tracte.

Veig molta confusió entre els jenets i els seus cavalls, tant muntats com peu a terra.

La qualitat del maneig del cavall peu a terra predetermina la qualitat de la monta després, l’enteniment de les regnes i com el cavall percep la persona que duu al dors. La nostra energia, la idea del que és un cavall i fins als propis pensaments són factors que el cavall percep i que determinaran la seva actitut, la predisposició d’entregar-se o de resistir-se.

Si no el veig como un ser igual, ho sent. Si no el respecto tal como és, ho pateix. Si no confio en ell, no podrà confiar en mi.

Imparteix

Kai Mattern
http://kaimattern.com

PROGRAMA

-Qui és el meu cavall?

-Com comunicar-me i relacionar-me amb ell?

Com interactuar amb ell?

amb el meu cos
amb la meva energia
amb el meu pensament
amb les meves accions
-¿Puc prescindir del treball peu a terra?