Què és la Quiropràctica Animal?: Clara Bosch

Des dels 10 anys ja tenia clar que volia ser veterinària però en el món dels cavalls hi vaig anar a parar per casualitat durant la carrera quan vaig començar a fer pràctiques cada estiu a UK. Un cop acabada la carrera vaig marxar a especialitzar-me a Kentucky (EEUU), a on em vaig introduir en el món de la quiropràctica i acupuntura animal. He treballat en ambients molt diferents: Dubai, Guatemala, EEUU i Catalunya, i en tots he après coses diferents que m’han ajudat en la meva vida professional però el més important ha estat aprendre que la prevenció és la millor opció. Enguany, per seguir ampliant els coneixements i poder donar un millor tracte als meus pacients, començo el Màster en Fisioteràpia Equina.

IMPARTEIX

Llicenciada en Veterinària 1997-2002
Especialitzada en Quiropràctica Animal per IVCA i IAVC – 2006
Diplomada en Acupuntura Animal per IVAS (2009)